Vår vision

GlobenHeart är en integrerad mottagning med kardiologi och klinisk fysiologi som bas. Vi lyfter inte fram termer som tillgänglighet och kvalitet. För oss är det självklarheter när det handlar om vård. Vi går längre och tillför begrepp som långsiktighet, humanism och trygghet. Alla människor är välkomna till GlobenHeart på lika villkor!

Vi skall vara nära.

Naturligtvis finns vi där kunden finns, men det handlar om betydligt mer än geografi.

Vi skall vara nära andra som verkar inom samma område. Genom samarbete ska vi utveckla vår kompetens, våra metoder och hela vår bransch.

Vi skall vara nära varandra på arbetsplatsen, med mottagning och utredning i ett, med korta beslutsvägar och stor effektivitet.

Genom våra medarbetare skall vi vara nära vår kund. Med flexibilitet, generösa öppettider och en hemsida öppnar vi ytterligare vägar till god service.

Vi skall vara mer.

Med vår kunskap, arbete och engagemang skall vi vårda hela människan. Vi ser patienten som en gäst. Denna gäst är en individ och vårdas bäst av andra individer, som våra medarbetare.

Det gör våra medarbetare till det allra viktigaste vi har på GlobenHeart. Det är deras kunskap, initiativ och personlighet som formar vår verksamhet och lyfter oss över mängden.